چگونه پلاگین های کند وردپرس را تشخیص دهیم؟

تعداد کمی از سایت ها هستند که با وردپرس طراحی شده اند و از پلاگین ها استفاده نمی کنند.  علیرغم نکات مثبتی که دارد، استفاده از پلاگین گاهی اوقات می تواند هزینه زیادی برای شما داشته باشد. می توانید افت در عملکرد یا حتی احتمال آسیب پذیری های امنیتی را تجربه کنید. همانطور که گفته شد، مهم است که بدانید چگونه پلاگین های کند وردپرس را شناسایی کنید و با این اطلاعات چه کاری انجام دهید.

در ادامه مقاله یاد میگیرید که چگونه پلاگین های کند وردپرس را شناسایی کنید، چگونه از عملکرد بالا در وب سایت خود اطمینان حاصل کنید، و چگونه افزونه ها را با دقت بررسی کنید، یا از پیوندهای زیر برای پرش به جلو استفاده کنید.

چگونه پلاگین های کند وردپرس را تشخیص دهیم:

پلاگین های وردپرس یک راه عالی برای افزودن ویژگی ها و عملکردهای جدید به وب سایت شما هستند. با این حال، گاهی اوقات آنها می توانند سرعت وب سایت شما را کاهش دهند. برای شناسایی پلاگین های کند وردپرس، توصیه می کنیم از یک ابزار تست عملکرد وب سایت استفاده کنید.

برای شناسایی پلاگین های کند وردپرس وقتی مطمئن نیستید که کدام یک باعث کند شدن سرعت وب سایت شما می شود، می توانید پلاگین ها را یکی یکی غیرفعال کنید تا ببینید آیا تفاوتی در سرعت وب سایت شما ایجاد شده است یا خیر.

به طور کلی، این جمله در طراحی سایت “هر چه تعداد پلاگین های نصب شده بیشتر باشد، سایت وردپرس من کندتر میشود” دقیقاً درست نیست. همه چیز به این بستگی دارد که چقدر خوب کدگذاری شده اند و چه تغییراتی در سایت شما ایجاد می کنند.

روش هایی برای تجزیه و تحلیل پلاگین های وردپرس وجود دارد، تا از شر آنهایی که بر عملکرد سایت شما تأثیر منفی می گذارند خلاص شوید یا اصلا آنها را با چیزی مشابه جایگزین کنید.

پلاگین ها را یکی یکی غیرفعال کنید:

یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای شناسایی پلاگین‌های کند، غیرفعال کردن یکی یکی و بارگذاری مجدد سایت در مرورگر است. این به کاهش سرعت سایت شما و در میزان تأثیرگذاری آنها بر روی عملکرد کمک می کند.

برای انجام این کار نیازی به استفاده از  پلاگین های اضافی ندارید (که می تواند بر عملکرد بیشتر تأثیر بگذارد). همانطور که گفته شد، اگر مقدار زیادی پلاگین دارید، بررسی همه آنها می تواند دردسرساز باشد.

از تحلیلگرهای عملکرد افزونه وردپرس استفاده کنید:

راه حل های مبتنی بر پلاگین زیادی وجود دارد که پلاگین های وردپرس شما را تجزیه و تحلیل می کنند تا ببینند که آیا سرعت سایت شما را کند می کنند یا خیر. در اینجا چند مورد برای امتحان وجود دارد.

Query Monitor :

Query Monitor یک راه حل جامع است که به کاربران خطاهای PHP و HTTP و مشکلات اسکریپت را هشدار می دهد. همچنین سرعت بارگذاری صفحه، میزان مصرف حافظه و موارد دیگر را نشان می دهد.

چگونه پلاگین های کند وردپرس را تشخیص دهیم؟

چگونه پلاگین های کند وردپرس را تشخیص دهیم؟

وقتی داده‌های زیادی به شما می‌دهد، تفسیر آنچه که واقعاً به پلاگین‌های شما مربوط است، برای شما دشوار میشود.

اگر در فناوری وردپرس (مانند PHP، MySQL، HTML/CSS و جاوا اسکریپت) تجربه دارید، این یکی از بهترین پلاگین ها برای مشخص کردن نقاط ضعف و مشکل است.

New Relic APM:

New Relic APM، یک نرم افزار نظارتی مبتنی بر سرور است که مشکلات عملکرد در سایت شما را شناسایی می کند و به بررسی منشأ آنها کمک می کند.

اطلاعاتی مانند استفاده از CPU و حافظه، خطاهای سرور را ارائه می دهد.در وردپرس، زمان صرف شده برای پردازش افزونه ها، تم ها و توابع را نیز تجزیه و تحلیل می کند. این یک راه حل بسیار قدرتمند است اگرچه عادت کردن و یاد گرفتن آن زمانبر است.

GTMetrix:

GTMetrix یک سایت تست سرعت است که معیارهای عملکرد سایت شما را جمع‌آوری می‌کند و گزارشی با جزئیات تعداد درخواست‌های HTTP، مدت زمان لازم برای بارگذاری صفحه و تفکیک هر فایل، تصویر و اسکریپت ایجاد می‌کند.

چگونه پلاگین های کند وردپرس را تشخیص دهیم؟

هر بخش نتایج دقیقی را ارائه می دهد و راه حل های ممکن را پیشنهاد می کند. اگرچه این ابزار به طور خاص نشان نمی دهد که چه افزونه ای مشکل ایجاد می کند، اما همچنان می توانید پلاگین های کند را شناسایی کنید.

می‌توانید از بخش Waterfall استفاده کنید، «CSS» و «JS» را برای نمایش انتخاب کنید، و ماوس را روی خطوط مختلف نگه دارید تا فایل‌های مرتبط با افزونه‌ها یا تم‌ها را ببینید.

چگونه پلاگین های کند وردپرس را تشخیص دهیم؟

راه هایی برای اطمینان از عملکرد بالا در وردپرس:

بسیاری از مردم، سرعت ارائه دهنده هاست خود را به خاطر مشکلات در عملکرد دائما مقصر میدانند. در حالی که ممکن است چنین باشد، عوامل زیادی وجود دارد که به مشکلات در عملکرد کمک می کند. در اینجا چند راه ساده برای افزایش سرعت سایت آورده شده است.

پلاگین های کند را حذف یا جایگزین کنید:

با استفاده از روش هایی که در بالا ذکر شده است، اکنون تشخیص پلاگین های کند وردپرس برای شما آسان شده است. پلاگین هایی که به ندرت استفاده می شوند یا اصلا استفاده نمی شوند را می توان غیرفعال یا حذف کرد. حتی اگر با وجود غیر فعال کردن پلاگین ها سرعت بارگذاری صفحه تغییر نکرد، همچنان توصیه می شود که آنها را حذف کنید زیرا ممکن است در صورت حمله هکرها به سایت شما آلوده شوند.

پلاگین های خود را پیکربندی کنید:

گاهی اوقات پلاگین ها دارای ویژگی های اضافی هستند که به طور پیش فرض فعال هستند. به عنوان مثال، پلاگین SEOPress هنگام نصب روی همه گزینه های موجود تغییر ایجاد می کند:

چگونه پلاگین های کند وردپرس را تشخیص دهیم؟

با این حال، بررسی همه این موارد می‌تواند ثانیه‌ ای در بارگیری سایت شما تاثیر بگذارد.

برای بهینه سازی و ذخیره سازی از پلاگین ها استفاده کنید:

با استفاده از پلاگین های مختلف و امتحان روش های مختلف برای بارگذاری داده ها، پلاگین های بهینه سازی می توانند بر سرعت بارگذاری سایت شما تأثیر مثبت بگذارند. پلاگین حافظه کش موقتاً فایل‌ها و تصاویر را ذخیره می‌کنند، بنابراین وقتی بازدیدکنندگان سایت را بررسی می‌کنند، مرورگر آن‌ها نیازی به درخواست‌های HTTP زیادی ندارد. این باعث سرعت و تجربه کاربری بهتر می شود.

از خدمات CDN استفاده کنید:

اگر بازدیدکنندگان شما در سراسر جهان زندگی می کنند، شبکه های تحویل محتوا راه حلی عالی هستند. با کمک CDN، کاربر در هر مکان و زمانی که بخواهد، امکان تماشای ویدئوی دلخواهش را خواهد داشت. زیرا اطلاعات مورد‌نیاز او از نزدیک‌ترین مکان استریم می‌شود. از آن‌جایی که اطلاعات روی سایت بر چند سرور در سراسر کشور قرار می‌گیرد، کاربر با کندی سرعت و لود نشدن فیلم یا تصویر مواجه نخواهد شد.البته سرویس CDN به‌تنهایی باعث افزایش سرعت سایت نمی‌شود؛ بلکه، استفاده از حافظه کش نیز تاثیر‌گذار است.برنامه های Nexcess WordPress دارای Nexcess Edge CDN هستند که توسط Cloudflare ساخته شده است که بیش از 280 نقطه در سراسر جهان دارد.

سایت خود را به روز نگه دارید:

این توصیه به تمام جنبه های سایت شما مربوط می شود . هسته وردپرس، افزونه ها، تم ها و حتی فناوری های اساسی مانند PHP و MySQL. آخرین به روز رسانی ها می توانند سرعت و عملکرد بهتری را ارائه دهند و همچنین هر گونه آسیب پذیری امنیتی را از بین ببرد.

هنگام انتخاب افزونه های وردپرس چه نکاتی را باید در نظر گرفت:

هنگام انتخاب پلاگین ها، فاکتورهای زیادی وجود دارد که باید در نظر بگیرید. نصب یک افزونه بد می تواند عواقب غیرمنتظره ای به همراه داشته باشد، از عملکرد کند گرفته تا به خطر افتادن سایت شما. بیایید به چند نکته نگاه کنیم که باید برای جلوگیری از آسیب احتمالی در نظر بگیرید.

پشتیبانی و مستندسازی:

اگر یک پلاگین توسط نویسنده آن پشتیبانی شود و مستنداتی در مورد مسائل رایج داشته باشد، نشانه خوبی است. پلاگین های موجود در دایرکتوری دارای فرم‌های فرعی هستند که در آن کاربران می‌توانند مشکلات خود را با توسعه‌دهندگان خود در میان بگذارند و توسعه‌دهندگان می‌توانند مطالب پشتیبانی خود را با کاربران به اشتراک بگذارند.

در حالی که ممکن است خودتان در حل مسائل فنی خوب باشید، این پرچم های قرمز می توانند به شما کمک کنند تا بفهمید که آیا باید از این پلاگین استفاده کنید یا خیر. هر پلاگین دارای صفحه ای با جزئیات، بررسی ها، آمار، پشتیبانی و لینک دانلود است. در اینجا می‌توانید بدانید که چند نفر این پلاگین را دانلود کرده‌اند، مردم درباره آن چه می‌گویند و آخرین به‌روزرسانی آن چه زمانی بوده است.

نصب ها و به روز رسانی های:

اگر تعداد زیادی از افراد، پلاگینی را زیاد نصب  کرده باشند معمولاً به این معنی است که این پلاگین نیازهای بسیاری از کاربران را برآورده می کند که میتواند نشانه خوبی باشد.

چگونه پلاگین های کند وردپرس را تشخیص دهیم؟

بخش «آخرین به‌روزرسانی» نیز مهم است، زیرا نشان می‌دهد یکسری از ویژگی ها در پلاگین اضافه شده است و همچنین از نظر امنیتی ارتقا پیدا کرده است .

رتبه بندی و بررسی :

همانطور که wordpress.org را بیشتر بررسی می کنیم، می توانیم رتبه بندی ها و نظرات کاربران پلاگین را ببینیم. این می تواند نشان دهد که آیا یک پلاگین واقعاً به درد میخورد یا اینکه دارای هر گونه مشکل امنیتی یا عملکردی است.

پلاگین های خوب نظرات خوبی دریافت می کنند. اگر پلاگینی موجب خرابی سایت شود…احتمالاً در این سایت در مورد آن خواهید شنید. در واقع، نظرات منفی می تواند مفیدتر باشد! فقط تاریخ ارسال آن را در نظر داشته باشید. به‌روزرسانی‌های جدیدتر ممکن است مشکلات سابق را رسیدگی کرده باشد. برای آموزش وردپرس و طراحی سایت از خدمات آموزش دیجیتال مارکتینگ راهکار24 استفاده کنید.

چگونه پلاگین های کند وردپرس را تشخیص دهیم؟

 

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
راهکار24
راهکار24

خدمات راه اندازی و مدیریت کسب و کار آنلاین

مقالات: 18

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس و پشتیبانی